Одјавени сте, што значи дека „Пребарување“ не зачувува никакви податоци на сметка на Google.

Дознајте повеќе за вашите одјавени активности на „Пребарување“ и откријте како услугите на Google со тие податоци работат подобро за вас.

Вашата активност на пребарување

Кога користите „Пребарување“, генерирате податоци, како што се изразите што ги пребарувате, локацијата од уредите на коишто пребарувате и линковите со коишто остварувате интеракција

Кога сте одјавени, ги поврзуваме тие податоци со колаче или друг сличен единствен идентификатор.
Одјавена активност на „Пребарување“
Одредува дали пребарувањата на google.com од овој прелистувач се користат за да помогнат Google да понудува посоодветни резултати и препораки
Вклучено
Како податоците прават „Пребарување“ да функционира
Откријте како податоците за активноста го подобруваат „Пребарување“ за вас и другите корисници
Најавете се на сметката на Google
Најавете се за да ги прегледате и да управувате со вашите податоци на производите на Google, вклучувајќи го и „Пребарување“. Кога ќе се најавите, Google може да ги примени вашите поставки за приватност на сите ваши најавени уреди.
Повеќе опции за управување со приватноста
Главно мени