Најдете страници со...
 
Да го направите ова во полето за пребарување
Напишете ги важните зборови: трибоен рат териер
Ставете ги точните зборови во наводници: "рат териер"
Напишете OR меѓу сите зборовите што ги сакате: минијатурна OR стандардна
Ставете знак минус само пред зборови што не ги сакате: -глодар, - "Џек Расел"
до
Ставете 2 точки помеѓу броеви и додадете единица мерка: 10..35 фунти, 300 долари..500 долари, 2010..2011
Потоа ограничете ги вашите резултати на...
Најдете страници на јазикот што го избравте.
Најдете страници што се објавени во одреден регион.
Најдете страници што се ажурирани во времето што го наведовте.
Пребарувајте еден сајт (како на пр., wikipedia.org ) или ограничете ги своите резултати на домен како што е .edu , .org или .gov
Пребарајте зборови на целата страница, насловот на страницата или на веб-адресата, или врски до страницата што го барате.
Најдете страници во форматот што го претпочитате.
Најдете страници кои можете слободно сами да ги користите.
Можете исто така...
Најдете страници што се слични на URL
Пребарувајте страници кои сте ги посетиле
Користете оператори во полето за пребарување
Прилагодете го вашите поставки за пребарување
Апликации на Google
Главно мени